Reference


Poleg visoke strokovne izobrazbe vseh članov team-a lahko navedemo še:

  • Večletne izkušnje s telesno pripravo tako vrhunskih športnikov kot rekreativcev: sodelovanje z ND Ilirija, in mnogimi individualnimi športniki (golf, basseball, tenis, borilne veščine, ples).
  • Mentorstvo za študente kineziologije s Fakultete za Šport
  • Oblikovanje sistemov vadbe: v Fitnes centru Metulj, Ambrosiji, ŠD Pelion ter v DIC-u.
  • Številne pozitivne izkušnje s preoblikovanjem telesa rekreativcev: hujšanje, definiranje, pridobivanje mišične mase.
  • Mnogi pozitivni rezultati v postrehabilitaciji: poškodbe kolena, rame, kronične bolečine v hrbtenici.
  • Dolgoletne izkušnje v fizioterapiji, nevrološki ambulanti in manualni terapiji/masaži: problemi s hrbtenico.
  • Pisanje prispevkov za reviji ABC zdravja, Vzajemna.
  • V vseh letih dela številne zadovoljne stranke..
  • Izjave nekaterih naših zadovoljnih varovancev:

Anja Bukovec, violinistka
»Ekipa strokovnjakov iz Bodyteama mi je pomagala v ključnem trenutku, ko sem potrebovala podporo in pomoč v rehabilitaciji poškodbe rame. Kmalu pa sem pod njihovim vodstvom z meni prilagojeno redno vadbo in masažo okrepila celotno telo. Kot profesionalna glasbenica sem se končno naučila, da je za dolgo in zdravo kariero nujno potrebna tudi skrb za svoje telo, ki je pri vsaki nenaravni drži še dodatno obremenjeno. Ekipa Bodyteam me strokovno in ljubeznivo vodi od samega začetka našega srečanja do sedaj.«

Lucija Ćirović, igralka, lutkarica, stand up komičarka
Za Jureta in njegov BodyTeam sem izvedela preprosto: zanj mi je povedala prijateljičina prijateljica, katere fant je izvedel od svojega kolega, ki mu je povedala soseda, ki je slišala od znanke, ki pa se ne spomni več kako je prišla do njega. Kot sem rekla, čisto preprosto. Moj razlog, da sem ga obiskala, so bile bolečine v hrbtu, ki so se pojavile ob animiranju lutk in nastopanju. In tako sva se najprej masirala. No, on je masiral mene. Po hrbtu in vratu. Potem pa me je začel masirati tudi verbalno: »Bolečine nastanejo od slabe drže, zakaj ne telovadiš, poskrbeti bi morala za stabilnost telesa …« In sva začela tudi telovaditi. Bolečine so sedaj manjše, počutje boljše, razgibanost in sproščenost telesa pa večja. To se pozna na moji psiho-fizični pripravljenosti in se odraža tudi pri delu. Zdaj smo jaz in moje lutke še bolj smešne. (foto: Žiga Lovšin)

Alan Vitezič, pevec skupine Društvo mrtvih pesnikov
“Kot glasbenik sem se vrsto let soočal z bolečinami v hrbtenici zaradi prenašanja težkih inštrumentov in nenaravne drže pri igranju kitare. Strokovnjaki Bodyteama so se moje težave lotili zelo strokovno in sestavili individualni program, ki je vključeval vaje in metode za krepitev mišic ter terapevtsko masažo. Že po nekaj tednih je bolečina izginila, z redno vadbo in masažo pa smo težavo povsem odpravili.”
(foto: Alan Orlič Belšak)

Suzana Anžur, 1. poklicna gasilka v Ljubljani
“Moje in Juretove poti so se prekrižale, ko sem se odločila, da zakorakam na pot fizičnih priprav za sprejem v Gasilsko brigado Ljubljana. Juretu se vidi, da svoje delo opravlja z veseljem in da mu ljudje s katerimi dela niso zgolj številke. Mar mu je za to kaj dosežejo z njegovo pomočjo in nikoli mu ne zmanjka vzpodbudnih besed. In ravno zaradi vsega zagona ter motivacije s katero te okuži, si tudi sam želiš iz meseca v mesec prekositi zastavljen cilj. Hvala Jure in ekipa Bodyteam za vse ideje, za vso pomoč. Da sem se lahko po koncu testiranj pogledala v ogledalo in si brez najmanjšega sramu ter zadrževanja ponovila besede, katere so bile na račun mojih dejanj izrečena iz ust sedanjih sodelavcev…in sicer: »Svaka čaaast!«. Sama sem dokaz da se DA in Jure je dokaz, da se s pravo ekipo premika gore. Tako sem na fizičnih testiranjih dosegla 4 mesto med 29 moškimi”

Katja Pogačar, najboljša slovenska igralka golfa
“Delo z Bodyteamom sem začela zaradi potrebe po dobri fizični pripravi, ki je v sodobnih dneh pričakovana tudi od golfistov. S specifičnim in prilagodljivim programom, ki so ga podprli tudi moji tehnični trenerji golfa, sem v dveh letih izboljšala konstantnost in podaljšala moj udarec. Redni treningi in napredovanje mi omogoča, da sem vedno bolj konkurenčna in enakovredna amaterskim igralkam svetovnega ranga.” (foto: Jure Fundak)