Paket terapevtski pristop


terapevtske vaje

Pri nas ponujamo ekskluziven in celosten paket imenovan paket terapevtski pristop. Namenjen je ljudem s težavami gibalnega aparata (bolečine hrbtenice, slaba drža, težave s sklepi, stanje po poškodbah…). Paket je oblikovan tako, da celostno obravnava težavo človeka. Z drugimi besedami to pomeni, da se najprej opravi anamnezo in telesni pregled. Glede na to, pa se potem določi potek terapije, ki zajema tako manualno terapijo, kot tudi več ur individualne korekcijske vadbe s sestavo programa vadbe. Ta program lahko kasneje izvajate samostojno tudi doma, po tem, ko vaje osvojite pod strokovnim vodstvom trenerja. Le na tak celosten način lahko dosežete, da se vaše bolečine omili ali celo odpravi! Izbirate lahko med različno obsežnimi programi:

    • Mini paket (cena: 165€)

Tretma zajema diagnosticiranje z meritvami, 3x manualno terapijo, sestavo programa korekcijske vadbe in 2x individualno vadbo.

    • Medium paket (cena: 265€)

Tretma zajema diagnosticiranje z meritvami, 5x manualno terapijo, sestavo programa korekcijske vadbe in 4x individualno vadbo.

    • Maxi paket (cena: 395€)

Tretma zajema diagnosticiranje z meritvami, 8x manualno terapijo, sestavo programa korekcijske vadbe in 7x individualno vadbo.

Ozadje težav gibalnega aparata, pomen terapevtske masaže, pomen korekcijske vadbe in še več, si lahko pogledate v člankih na povezavi: kinezioterapija, masaža, zdravje.