Oblikovanje telesa


oblikovanje telesa s pomočjo vaj


Pri nas ponujamo edinstveni paket za oblikovanje telesa, saj zajema celostno in individualno obravnavo posameznika. Takšna obravnava vključuje individualno prilagojen jedilnik s prehranskim svetovanjem, meritve telesne sestave in individualne treninge z osebnim trenerjem. Poleg tega pa paket oblikovanje telesa vključuje tudi anticelulitno masažo. Le takšen celosten pristop vam lahko prinese trajne rezultate!

Oblikovanje telesa z anticelulitnim tretmajem


oblikovanje telesa z ventuzami

namenjen tako vitkim ženskam kot tistim s prekomerno težo, ki si želijo zmanjšati količino in vidljivost celulita. Pri tem rezultate telesne aktivnosti in pravilne prehrane lažje dosežemo s pomočjo anticelulitne masaže. Izbirate lahko med različno obsežnimi programi:
 • Mini paket (cena: 300€)
  Tretma zajema 4x anticelulitno masažo, 4x individualni trening, sestavo jedilnika in prehransko svetovanje, začetne in končne meritve telesne maščobe in obsegov.
 • Mediumpaket (cena: 400€)
  Tretma zajema 4x anticelulitno masažo, 8x individualni trening, sestavo jedilnika in prehransko svetovanje, začetne in končne meritve telesne maščobe in obsegov.
 • Maxi paket (cena: 700€)
  Tretma zajema 8x anticelulitno masažo, 16x individualni trening, sestavo jedilnika in prehransko svetovanje, začetne, vmesne in končne meritve telesne maščobe in obsegov.
 • Ekskluzivni paket (cena: 980€)
  Tretma zajema 13x anticelulitno masažo, 24x individualni trening, sestavo jedilnika in prehransko svetovanje, začetne, vmesne in končne meritve telesne maščobe in obsegov.

Teorijo in razlago kako poteka pravilno hujšanje, reševanja težav s celulitom…, lahko pogledate v člankih na povezavi: telo in oblikovanje