Osebno trenerstvoOsebno trenerstvo pri nas je namenjeno vsem, ki si želite osebni pristop in strokovno vodstvo skozi celoten proces vadbe. To vam zagotavlja ohranjanje visokega nivoja motivacije, prilagajanje vadbenega procesa vašim sposobnostim in visoko stopnjo varnosti z vidika poškodb in nepravilne izvedbe vaj. Trening z osebnim trenerjem vam tako omogoča doseganje najboljših rezultatov.

Prijavi se!
Naša telovadnica zagotavlja privatno vzdušje, saj notri ni več kot 3 vadečih z njihovimi trenerji. Tako imate zagotovljenih več kot 20m2 vadbenega prostora samo zase.Osebno trenerstvo pa ni nujno omejeno le na naš vadbeni center (trening lahko poteka tudi pri vas doma, v naravi, kombinacije).

Pravilno zasnovan trening zahteva celostno vadbo tako, da največkrat izvajamo funkcionalne vaje z različnimi rekviziti (trx, flowin, elastike, proste uteži, lastna teža…), fitnes trenažerje pa uporabljamo le kot dodatek. Na treningu izvajamo meritve telesne sestave s Tanita tehtnico. Za ugotavljanje telesne priprave pa uporabljamo FMS teste.

Cenik

Naše reference

Osebno trenerstvo pri nas zajema


Trening rekreativcev

Osebno trenerstvo rekreativcev je namenjeno ljudem s cilji kot so izboljšanje telesne priprave, oblikovanje telesa, pridobivanje mišične mase, definiranje telesa…
Poleg klasičnega osebnega trenerstva ponujamo tudi ekskluzivne pakete oblikovanja telesa, več na povezavi: oblikovanje telesa.

Trening športnikov

Osebno trenerstvo športnika je namenjeno izboljšanju telesne priprave in ključnih motoričnih sposobnosti, ki jih zahteva posamezen šport. Vse z namenom doseganja najboljših tekmovalnih rezultatov, preprečevanja športnih poškodb in omogočanje dolge športne kariere.

Postrehabilitacija in kinezioterapija

Kinezioterapija je namenjena ljudem s težavami in bolečinami gibalnega aparata kot posledice kompenzacij slabe telesne drže in porušene mehanike posameznih sklepov (kronične bolečine hrbtenice, kolenskega sklepa…). Za holistični pristop pri odpravi tovrstnih težav smo pripravili poseben paket, več na povezavi: paket terapevtski pristop.
Postrehabilitacija pa je primerna za ljudi po zaključeni zgodnji rehabilitaciji po poškodbah kosti, sklepov in mišic z namenon povrnitve popolne funkcionalnosti sklepa oz. telesa.


Kako poteka osebno trenerstvo pri nas

  • Uvodna ura s trenerjem na kateri se ugotovi želje, nato pa postavi vaše realne in dosegljive cilje,
  • določitev vašega začetnega stanja: meritve telesnih značilnosti (delež maščobe vključno visceralne, mišičja…) in sposobnosti (moč, gibljivost,… s FMS testi),
  • po potrebi se glede na vaše cilje sestavi tudi ustrezen jedilnik ali pa izvede kombinacija z manualno terapijo
  • izvajanje sistematičnega in progresivno načrtovanega treninga pod strokovnim vodstvom izkušenega trenerja,
  • ponovno ugotavljanje vašega stanja (kontrolne meritve) ter prilagajanje in spreminjanje treninga.

Kdor pa ne potrebuje celostno osebno trenerstvo, se lahko odloči za sestavo programa vadbe. To je namenjeno tako športnikom kot rekreativcem, ki želijo trening izvajati samostojno, pri tem pa dosegati optimalne rezultate in imeti pomoč strokovnega vodstva zgolj na začetku ali občasno. Program se sestavi glede na vaše individualne cilje in želje. Sestava programa ni vezana na vadbeni prostor (trening lahko poteka v naravi, doma, na fitnesu…). Najboljša opcija pa je, da imate možnost samostojne vadbe v okviru open gyma v našem vadbenem centru.