Osebno trenerstvoOsebno trenerstvo pri nas je namenjeno tistim, ki si želijo individualen pristop in strokovno vodstvo skozi celoten proces vadbe. To omogoča ohranjanje visokega nivoja motivacije, prilagajanje vadbenega procesa sposobnostim posameznika in visoko stopnjo varnosti z vidika poškodb in nepravilne izvedbe vaj. Trening z osebnim trenerjem tako omogoča doseganje najboljših rezultatov. Pri nas osebno trenerstvo ni nujno omejeno le na naš vadbeni center (lahko tudi doma, v naravi, kombinacije). Trening zahteva raznoliko vadbo tako, da največkrat izvajamo funkcionalne vaje z različnimi rekviziti (trx, flowin, elastike, proste uteži, lastna teža…), fitnes trenažerje pa uporabljamo le kot dodatek. Na treningu uporabljamo tudi najnovejšo tehnologijo spremljanja in analize intenzivnosti z merilci srčne frekvence. Meritve telesne sestave izvajamo s Tanita tehtnico. Za ugotavljanje telesne priprave pa uporabljamo FMS teste.

Cenik

Naše reference

Osebno trenerstvo pri nas zajema

Trening rekreativcev

Rekreativni trening z osebnim trenerjem je namenjen ljudem s cilji kot so oblikovanje telesa, izboljšanje telesne priprave, pridobivanje mišične mase, definiranje telesa…
Poleg klasičnega osebnega trenerstva ponujamo tudi ekskluzivne pakete oblikovanja telesa, več na povezavi: oblikovanje telesa.


Trening športnikov

Osebno trenerstvo športnika je namenjeno izboljšanju telesne priprave in ključnih motoričnih sposobnosti, ki jih zahteva posamezen šport. Vse z namenom doseganja najboljših tekmovalnih rezultatov in preprečevanja športnih poškodb.Postrehabilitacija in kinezioterapija

Kinezioterapija je namenjena ljudem z bolečinami in težavami gibalnega aparata kot posledice kompenzacij slabe telesne drže in porušene mehanike posameznih sklepov (kronične bolečine hrbtenice, kolenskega sklepa…). Za celostni pristop pri odpravi tovrstnih težav smo pripravili poseben paket, več na povezavi: paket terapevtski pristop.
Postrehabilitacija pa je primerna za ljudi po zaključeni zgodnji rehabilitaciji po poškodbah sklepov in po poškodbah mišic z namenon povrnitve popolne funkcionalnosti sklepa oz. telesa.

Kako poteka osebno trenerstvo pri nas

  • Uvodna ura s trenerjem na kateri se ugotovi želje, nato pa postavi realne cilje vadečega,
  • določitev začetnega stanja vadečega: meritve telesnih značilnosti (delež maščobe, mišičja…) in sposobnosti (moč, gibljivost,… s FMs testi),
  • po potrebi se glede na cilje vadečega sestavi tudi ustrezen jedilnik ali pa izvede kombinacija z manualno terapijo
  • izvajanje sistematičnega in progresivno planiranega treninga pod strokovnim vodstvom izkušenega trenerja,
  • ponovno ugotavljanje stanja vadečega (kontrolne meritve) ter prilagajanje in spreminjanje treninga.


Kdor pa ne potrebuje celostno osebno trenerstvo, se lahko odloči za sestavo programa vadbe. To je namenjeno tako športnikom kot rekreativcem, ki želijo trening izvajati samostojno, pri tem pa dosegati optimalne rezultate in imeti pomoč strokovnega vodstva zgolj na začetku ali občasno. Program se sestavi glede na vaše individualne cilje in želje. Sestava programa ni vezana na vadbeni prostor (trening lahko poteka v naravi, doma, na fitnesu ali kje drugje). Je pa možnost samostojne vadbe v okviru open gyma v našem vadbenem centru.