Osebno trenerstvoOsebno trenerstvo pri nas je namenjeno tistim, ki si želijo osebni pristop in strokovno vodstvo skozi celoten proces vadbe. To omogoča ohranjanje visokega nivoja motivacije, prilagajanje vadbenega procesa sposobnostim posameznika in visoko stopnjo varnosti z vidika poškodb in nepravilne izvedbe vaj. Trening z osebnim trenerjem tako omogoča doseganje najboljših rezultatov.

Naša telovadnica zagotavlja privatno vzdušje, saj notri ni več kot 3 vadečih z njihovimi trenerji. Tako imate zagotovljenih več kot 20m2 vadbenega prostora samo zase. Vse rekvizite za vsakim redno razkužujemo, prostor pa zračimo, torej je bojazen pred okužbo s korona virusom odveč. Osebno trenerstvo pa ni nujno omejeno le na naš vadbeni center (trening lahko poteka tudi pri vas doma, v naravi, kombinacije).

Pravilno zasnovan trening zahteva celostno vadbo tako, da največkrat izvajamo funkcionalne vaje z različnimi rekviziti (trx, flowin, elastike, proste uteži, lastna teža…), fitnes trenažerje pa uporabljamo le kot dodatek. Na treningu uporabljamo tudi najnovejšo tehnologijo spremljanja in analize intenzivnosti z merilci srčne frekvence. Meritve telesne sestave izvajamo s Tanita tehtnico. Za ugotavljanje telesne priprave pa uporabljamo FMS teste.

Cenik

Naše reference

Osebno trenerstvo pri nas zajema

Trening rekreativcev

Osebno trenerstvo rekreativcev je namenjeno ljudem s cilji kot so izboljšanje telesne priprave, oblikovanje telesa, pridobivanje mišične mase, definiranje telesa…
Poleg klasičnega osebnega trenerstva ponujamo tudi ekskluzivne pakete oblikovanja telesa, več na povezavi: oblikovanje telesa.
 
 
 
 
 
 
Trening športnikov

Osebno trenerstvo športnika je namenjeno izboljšanju telesne priprave in ključnih motoričnih sposobnosti, ki jih zahteva posamezen šport. Vse z namenom doseganja najboljših tekmovalnih rezultatov, preprečevanja športnih poškodb in omogočanje dolge športne kariere.
 
 
 
 
 
 
 
Postrehabilitacija in kinezioterapija

Kinezioterapija je namenjena ljudem s težavami in bolečinami gibalnega aparata kot posledice kompenzacij slabe telesne drže in porušene mehanike posameznih sklepov (kronične bolečine hrbtenice, kolenskega sklepa…). Za holistični pristop pri odpravi tovrstnih težav smo pripravili poseben paket, več na povezavi: paket terapevtski pristop.
Postrehabilitacija pa je primerna za ljudi po zaključeni zgodnji rehabilitaciji po poškodbah kosti, sklepov in mišic z namenon povrnitve popolne funkcionalnosti sklepa oz. telesa.
 
 
 

Kako poteka osebno trenerstvo pri nas

  • Uvodna ura s trenerjem na kateri se ugotovi želje, nato pa postavi realne in dosegljive cilje vadečega,
  • določitev začetnega stanja vadečega: meritve telesnih značilnosti (delež maščobe vključno visceralne, mišičja…) in sposobnosti (moč, gibljivost,… s FMS testi),
  • po potrebi se glede na cilje vadečega sestavi tudi ustrezen jedilnik ali pa izvede kombinacija z manualno terapijo
  • izvajanje sistematičnega in progresivno načrtovanega treninga pod strokovnim vodstvom izkušenega trenerja,
  • ponovno ugotavljanje stanja vadečega (kontrolne meritve) ter prilagajanje in spreminjanje treninga.

Kdor pa ne potrebuje celostno osebno trenerstvo, se lahko odloči za sestavo programa vadbe. To je namenjeno tako športnikom kot rekreativcem, ki želijo trening izvajati samostojno, pri tem pa dosegati optimalne rezultate in imeti pomoč strokovnega vodstva zgolj na začetku ali občasno. Program se sestavi glede na vaše individualne cilje in želje. Sestava programa ni vezana na vadbeni prostor (trening lahko poteka v naravi, doma, na fitnesu…). Najboljpa opcija pa je, da imate možnost samostojne vadbe v okviru open gyma v našem vadbenem centru.