Price performance sistem treninga 1:1


trening1na1

Trening z osebnim trenerjem je sedaj dostopen vsakemu. Price performace sistem treninga 1:1 je pri nas nekaj novega in prinaša optimizacijo med strokovnostjo, časom in stroškom treninga.

Ideja je v tem, da s trenerjem vsak trening skupaj naredita glavni del treninga, ki traja 30min. Ta del je v treningu glavnega pomena, kjer ima trener zelo pomembno vlogo in je nepogrešljiv. V tem delu se izvaja vsebine s katerimi pridete do svojih ciljev in želja. Tu se izvaja vaje za moč, vzdržljivost,… Trener vedno pripravi trening, ga stopnjuje, spreminja in popravlja tehniko izvedbe vaj. V tem času vam je trener na voljo tudi za vprašanja in svetovanje. Sami pa opravite ogrevanje in kardio del z ohlajanjem.

Ogrevanje in kardio del z ohlajanjem je vseeno pomemben del treninga, vendar manj zahteven. Zato lahko vadeči to opravi sam po navodilih trenerja. Zaradi tega prve dva treninga s trenerjem naredite celo uro. V tem času vas trener nauči pravilnega ogrevanja in ohlajana s kardio vadbo. Tako osvojite znanje potrebno za samostojno izvedbo ogrevanja in ohlajanja v nadaljevanju treninga, s trenerjem pa vedno delate ključni glavni del treninga.

Kdor pa želi klasično osebno trenerstvo, ki traja 1 uro skupaj s trenerjem, pa imamo prav tako v naši ponudbi. Več na povezavi: osebno trenerstvo.

Cena:

  • 5 treningov: 100€
  • 10 treningov: 180€ (možnost plačila na 2 obroka)
  • 20 treningov: 340€ (možnost plačila na 3 obroke)

Možnost plačila z BONOM21